Een nieuw interieur

EEN NIEUW INTERIEUR VOOR KAPSALON DOREEN
OLDEMARKT
Afgelopen weken (november 2016) is er hard gewerkt om het interieur van de kapsalon van Doreen, al 22 jaar te vinden in de Hoofdstraat van Oldemarkt, te vernieuwen. Doreen  is supertrots op het resultaat. Ze heeft zelf de inrichting, accessoires, meubelen e.d. uitgezocht en  de kaptafels laten maken. Het resultaat mag er zijn. Maar dat kunt u het beste zelf zien door even binnen te komen kijken ,of een afspraak te maken.
De kinderkniphoek in de kapsalon is nu omgetoverd tot een “junglehoek” zodat de kinderen zich snel op hun gemak voelen bij de kapper ,wat soms best spannend kan zijn.
Ook aan de heren is gedacht, de mannen worden geknipt in een echte barbierstoel. Dit is een comfortabele stoel, met verstelbare rugleuning en hoofdsteun wat makkelijk is met het knippen van de baard of snor of om te scheren.
Het team van Kapsalon Doreen word gevormd door Doreen Bakker (eigenaresse), Majell Boelens (topstylist), Willeke van Nieuwenhoven (haarstylist). Om geïnspireerd te blijven volgen zij met regelmaat trainingen, workshops en cursussen hierdoor blijft ook hun kennis van het kappersvak up-to-date.
Wij nodigen u van harte uit in onze vernieuwde kapsalon. In de maanden november en december 2016 bieden wij een gratis was behandeling met massage aan voor de klant.
Tevens krijgen de klanten van Kapsalon Doreen in de  feestmand december een leuke attentie mee in de vorm van een goodiebag. De goodiebag word aangevuld door o.a.: Bloemisterij De Madelief, Schoonheidssalon Puur, Coop Koetsier Oldemarkt, Ten Veen 2wielers, Schoonheidssalon Leonie en Fotografie Jorinde, zij heeft onlangs  foto’s van onze kapsalon gemaakt zodat onze website ook weer aangepast kan worden.
Op de website kunt u ook terecht voor een online afspraak zodat je ook s, avonds of in het weekend een afspraak bij ons kunt maken.  Voor de klanten die niet van afspraken houden, op woensdag en zaterdagmorgen hebben wij vrije inloop.
Tot Ziens bij Kapsalon Doreen ,Hoofdstraat 80 ,Oldemarkt, 0561-452202
www.kapsalondoreen.nl    


 
Terug