Waarom ons

Ons team bestaat uit: Doreen, Dewi, Willeke en Majell. Wij zorgen samen ervoor dat met onze ervaring, creativiteit en vakkennis klanten tevreden onze kapsalon verlaten. Kwaliteit, gastvrijheid, gezelligheid, persoonlijke aandacht en een goede service staan voorop. Sinds het voorjaar 2016 werken wij met veel enthousiasme met het kappersprodukt Artistique. Wij volgen regelmatig cursussen en trainingen, zodat wij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de kapperswereld.
 

Doreen BakkerSinds september 1994 eigenaresse van Kapsalon Doreen in Oldemarkt.Vanaf 18 maart 2014 hebben we een vestiging erbij in Nijensleek. De kappersgenen meegekregen van mijn oma en mijn moeder. Kwaliteit, creativiteit in combinatie met persoonlijk kontakt met de klant maakt voor mij het beroep als kapster erg leuk. Daarnaast de uitdaging om je "bedrijf" up-to-date te houden en zorg te dragen voor het optimaal functioneren van ons team staat bij mij hoog in het vaandel. Aanwezig in Oldemarkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en (zaterdag de oneven week)In Nijensleek ben ik  aanwezig op dinsdagmiddag,vrijdagmiddag en (zaterdag de even week).
 

Majell BoelensIn 2008 ben ik begonnen met de opleiding voor kapster. Eén dag naar school en vier dagen werken bij Doreen. Al snel was ik in het bezit van mijn diploma's. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn, met mensen om te gaan en ervoor te zorgen dat de klanten mooi en blij naar huis gaan. Met veel plezier ga ik op cursus of naar training, in het kappersvak moet je je blijven ontwikkelen. Ik ben alle dagen werkzaam bij Kapsalon Doreen Oldemarkt.
 

Willeke van Nieuwenhoven


Ik ben Willeke van Nieuwenhoven,d
rie jaar heb ik met veel plezier in een andere kapsalon gewerkt, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging! Sinds 1 augustus 2016 kan ik mijn passie en creativiteit voor het kappersvak verder ontwikkelen bij Kapsalon Doreen. Dit is mogelijk omdat wij hier vele cursussen en trainingen volgen. Op 5 september ben ik begonnen met een visagiecursus nu kan ik make-up gaan combineren met mooie haren.Erg makkelijk voor een galakapsel of bruidskapsel,gecombineerd met make up. Op donderdag en (zaterdag de even week) kun je mij aantreffen bij Kapsalon Doreen in Oldemarkt . Op dinsdag, woensdag ,vrijdag en (zaterdag de oneven week) werk ik met veel plezier in de kapsalon in Nijensleek. Ik zie u afspraak wel verschijnen in de agenda.
  
 
Twitter