Waarom ons

Ons team bestaat uit:  Majell en Greta en Hannah Wij zorgen samen ervoor dat met onze ervaring, creativiteit en vakkennis klanten tevreden onze kapsalon verlaten. Kwaliteit, gastvrijheid, gezelligheid, persoonlijke aandacht en een goede service staan voorop. Sinds het voorjaar 2016 werken wij met veel enthousiasme met het kappersprodukt Artistique. Wij volgen regelmatig cursussen en trainingen, zodat wij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de kapperswereld.
 

Majell BoelensSinds december 2008 ben ik werkzaam bij Kapsalon Doreen, vorig jaar deed zich de mogelijkheid voor om deze kapsalon over te nemen. Sinds 01 oktober 2019 ben ik trotse eigenaresse van dit mooie bedrijf. Ik  werk  nog steeds met veel plezier. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn, met mensen om te gaan en ervoor te zorgen dat onze gasten mooi en blij naar huis gaan. Ik voel me constant uitgedaagd door mijn vak. In 2016 zijn we overgestapt op het merk Artistique. Super keuze al zeg ik het zelf! Vooral de kleuren zijn erg mooi .Mijn specialiteit is de grijstint (GORGEOUS GREYS) Veel werk maar ONTZETTEND MOOI!! Door de vele cursussen en  trainingen blijf ik up-to-date, want in het kappersvak moet je je blijven ontwikkelen. Ik ben alle dagen werkzaam bij Kapsalon Doreen in Oldemarkt.Ik zie u graag verschijnen in mijn kapsalon.


 
 

HANNAH LUKKES:
 
 


Greta van Dijk


Mijn naam is Greta van Dijk. Voor een groep klanten niet nieuw. Ik heb eerder met veel plezier bij Kapsalon Doreen gewerkt. Na een aantal jaren bij andere kapsalons gewerkt te hebben, andere ervaringen te hebben opgedaan, weer terug op "het oude nest". Ik vind het fijn om met mensen te werken, te luisteren naar hun wensen voor een passend kapsel en die zo goed mogelijk uit te voeren! Gemotiveerd word ik van het volgen van een training of een cursus, zo blijf je op de hoogte van de nieuwe trends,wat belangrijk is in het kappersvak. Mijn specialiteit is toch wel lang haar, het maken van bruids en -galakapsel vind ik erg leuk om te doen. Ik zie er naar uit om U te ontmoeten bij Kapsalon Doreen.