Waarom ons

Ons team bestaat uit: Doreen, Willeke , Majell en Greta. Wij zorgen samen ervoor dat met onze ervaring, creativiteit en vakkennis klanten tevreden onze kapsalon verlaten. Kwaliteit, gastvrijheid, gezelligheid, persoonlijke aandacht en een goede service staan voorop. Sinds het voorjaar 2016 werken wij met veel enthousiasme met het kappersprodukt Artistique. Wij volgen regelmatig cursussen en trainingen, zodat wij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de kapperswereld. 

Doreen BakkerSinds september 1994 eigenaresse van Kapsalon Doreen in Oldemarkt.Vanaf 18 maart 2014 een sfeervolle vestiging erbij in Nijensleek, aan de oprit van Camping de Moesberg. De kappersgenen meegekregen van mijn oma en mijn moeder. Kwaliteit, creativiteit in combinatie met persoonlijk kontakt met de klant maakt voor mij het beroep als kapster erg leuk. Daarnaast de uitdaging om je "bedrijf" up-to-date te houden en zorg te dragen voor het optimaal functioneren van ons team staat bij mij hoog in het vaandel. Aanwezig in Oldemarkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag de oneven week.In Nijensleek ben ik  aanwezig op woensdagmiddag en zaterdagmorgen de even week.


 
 

Majell BoelensSinds december 2008 ben ik werkzaam bij Kapsalon Doreen, hier werk ik nog steeds met veel plezier. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn, met mensen om te gaan en ervoor te zorgen dat onze gasten mooi en blij naar huis gaan. Ik voel me constant uitgedaagd door mijn vak. In 2016 zijn we overgestapt op het merk Artistique. Super keuze al zeg ik het zelf! Vooral de kleuren zijn erg mooi .Mijn specialiteit is de grijstint (GORGEOUS GREYS) Veel werk maar ONTZETTEND MOOI!! Door de vele cursussen en  trainingen blijf ik up-to-date, want in het kappersvak moet je je blijven ontwikkelen. Ik ben alle dagen werkzaam bij Kapsalon Doreen in Oldemarkt.Ik zie u graag verschijnen in de kapsalon.


 
 

Willeke van Nieuwenhoven


Ik ben Willeke van Nieuwenhoven.
Sinds 1 augustus 2016 ben ik na het behalen van mijn diploma,s bij Kapsalon Doreen  komen werken. Waar ik mijn passie en creativiteit voor het kappersvak kwijt kan. De afwisseling van het werken in de salon in Oldemarkt en Nijensleek vind ik erg leuk! Door vele cursussen en trainingen te volgen blijf ik op de hoogte van de nieuwste tips en tricks . Erg blij word ik als ik uw haar mag kleuren! Balayage is een mooie techniek in langhaar. Ook ben ik erg handig in de folietechnieken waarmee je je haar donkerder , lichter of zelfs in een andere kleur kunt krijgen. Ik zie u afspraak wel verschijnen in de agenda.Dit kan online: www.kapsalondoreen.nl. Maar u kunt ook even bellen.
 
Greta van Dijk


Mijn naam is Greta van Dijk. Voor een groep klanten niet nieuw. Ik heb eerder met veel plezier bij Kapsalon Doreen gewerkt. Na een aantal jaren bij andere kapsalons gewerkt te hebben, andere ervaringen te hebben opgedaan, weer terug op "het oude nest". Ik vind het fijn om met mensen te werken, te luisteren naar hun wensen voor een passend kapsel en die zo goed mogelijk uit te voeren! Gemotiveerd word ik van het volgen van een training of een cursus, zo blijf je op de hoogte van de nieuwe trends,wat belangrijk is in het kappersvak. Mijn specialiteit is toch wel lang haar, het maken van bruids en -galakapsel vind ik erg leuk om te doen. Ik zie er naar uit om U te ontmoeten bij Kapsalon Doreen.